Mainpage | Configurare | Configurare XLitle

 

Instalare si Configurare X-Lite 2.0

 

  * Pentru instalarea serviciului de Telefonie Fixa Eurovoice se percepe o taxa de instalare de 10 euro + TVA
* Transferul se face prin intermediul cablului de internet.
* Abonamentul lunar este de 0 euro, utilizatorul platind doar minutele vorbite.
* Utilizatorii sunt rugati sa consulte regulat lista zonelor si a preturilor acestora, deoarece pot aparea modificari.
* Pentru a verifica starea contului si a convorbirilor dumneavoastra va rugam sa accesati linkul: https://secure.dns-hosting.info/sip_settings sau www.eurovoice.ro sectiunea WebCare

 

* CLICK AICI PT. A DOWNLOADA X-LITE *

 

* Pasul 1: Dupa ce ati downloadat programul "X_lite-Xten-Win32-1103m-14262.exe", rulati-l, pentru a incepe instalarea.

 

 

* Pasul 2: Cand ajungeti la acest ecran, bifati "Launch the application when Windows starts", pentru ca programul sa va permita sa dati si sa primiti apeluri cat timp calculatorul este pornit.

 

 

* Pasul 3: Dupa ce instalarea s-a terminat cu succes, si ati deschis programul X-Lite, primul lucru care va sari in fata va fi firewall-ul. Fie ca este cel al Windowsului, fie ca este altul, lasati X-Lite'ul cu acces nerestrictionat. In cazul de fata, apasam "Unblock".

 

 

* Pasul 4: Dupa ce reglam nivelul boxelor (castilor) si al microfonului, X-Lite ne intampina cu fereastra de configurare. Ne apucam si modificam: ne asiguram ca prima optiune, "Enabled", este pe "YES". Mai departe, la "Display Name", completati numele dumneavoastra. La "Username", precum si la "Authorization User", se trece numarul de telefon alocat de FDX, insa fara zero-ul din fata. La "Password", se completeaza cu parola stiuta numai de dvs. "Domain/Realm" trebuie completat cu "eurovoice.ro". La "SIP Proxy", trebuie trecut "sip.eurovoice.ro", la fel si la "Out Bound Proxy". Dupa ce ati completat si aceasta optiune, inchideti fereastra de configurare, lasand restul optiunilor la setarile implicite. Din acest moment puteti suna orice numar de telefon din lume, cu conditia sa specificati prefixul corespunzator. Nu uitati, pentru a forma un numar de Romtelecom, prefixul localitatii este obligatoriu, chiar si pentru Bucuresti (021).