RevConnect

 

* Pentru utilizatorii ce doresc o viteza de download foarte mare pe DirectConnect pot folosi programul RevConnect. Spre deosebire de DC++, ODC sau alte programe ce folosesc protocolul DirectConnect pt a transfera date, RevConnect nu downloadeaza un fisier de la 1 singur user odata ci va downloada simultan de la toti userii care au respectivul fisier.
* Avantajul este acela ca viteza dumneavoastra nu va mai fi limitata la cat poate uploada userul de la downloadati, ci veti putea trage cu viteze foarte mari
* Dezavantajul este acela ca datorita vitezei de download foarte mare, daca nu aveti un calculator performant, acesta se poate bloca sau misca prost.
* Inafara de RevConnect mai puteti folosi zDC, StrongDC , care au exact aceleasi functii si optiuni ca si RevConnectul.
* Interfata la RevConnect este aproape identica ca la DC++ sau ODC, asa ca el se configureaza identic cu acestea. Pentru detalii la cum se configureaza DC+++ dati click pe acest LINK.
* Mai jos in stanga aveti un exemplu de download cu DC++ unde viteza este limitata din cauza ratei de upload slabe a userului de la care se face downloadul, iar in dreapta aveti un exemplu de download al aceluiasi fisier cu RevConnect dar de data asta de la mai multi useri. Dupa cum se vede viteaza este cu mult mai mare.
* Puteti downloada RevConnect de AICI sau accesand sectiunea Downloads

 

DC++
RevConnect